ΕΠΟ: «Στην Football League Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης»

ΕΠΟ: «Στην Football League Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης»Ο Ηρακλής αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης θα καλύψουν τις δύο τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Πιθανό να καταθέσουν προσφυγή Ιωνικός και Χαλκίδα.

Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης προβιβάστηκαν από τη Γ' Εθνική στη Football League από τη στιγμή που ο Ηρακλής δήλωσε κι εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΠΟ, η οποία ενημέρωσε ότι το προγραμματισμένο για την Τετάρτη (13/9) μπαράζ ανόδου μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα διεξαχθεί, καθώς καθίσταται άνευ αντικειμένου.

Βέβαια είναι πιθανόν οι άλλες δύο ομάδες που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση των άλλων δύο ομίλων της Γ’ Εθνικής κατά την περυσινή σεζόν (Ιωνικός και Χαλκίδα) να προσφύγουν δικαστικά έχοντας έννομο συμφέρον.

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν.Ομάδες που αφορά: ΙΩΝΙΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: