Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Λαμία Ντακόλ και Κρισάντους

Στη Λαμία Ντακόλ και Κρισάντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2017 00:25
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Λαμία, καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των επιθετικών, Αλεσάντρε Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους, οι οποίοι επιστρέφουν στη Σούπερ Λιγκ.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Λαμία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλεσάντρε Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης της από την αγορά των ελεύθερων.

Αμφότεροι έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο στο παρελθόν, ενώ και οι δύο έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την σκωτσέζικη Χάμιλτον με την οποία είχε 9 γκολ και 2 ασίστ σε 35 ματς πέρσι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (11 συμμ.), Κέρκυρα (35 συμμ/ 7 γκολ, 3 ασίστ), Πανιώνιο (2 συμμ.), Καλλιθέα (72 συμμ/ 25 γκολ, 3 ασίστ) και ΑΕΚ (19 συμμ/ 4 γκολ, 3 ασίστ).

Στον αντίποδα, ο 27χρονος Νιγηριανός φορ έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Ρόις, έχοντας μόλις 9 συμμετοχές (1 ασίστ) στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Τη σεζόν 2015-16 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, μετρώντας 8 γκολ σε 27 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λας Πάλμας (75 συμμ/ 22 γκολ, 4 ασίστ), Καρλσρούη (48 συμμ/ 11 γκολ, 7 ασίστ), ΦΣΒ Φρανκφούρτης (27 συμμ/ 8 γκολ, 1 ασίστ) και στην τουρκική Σίβασπορ (11 συμμ/ 1 γκολ).

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλεξάντρε Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Ντακόλ γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1986 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Ολυμπιακό, ακολούθησε ο δανεισμός του στην Κέρκυρα και εν συνεχεία αγωνίστηκε ως σέντερ φορ σε Πανιώνιο, Καλλιθέα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ. Τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Σκωτία με τη Χάμιλτον.

Ο Κρισάντους γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1990 στην Αμπούτζα της Νιγηρίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Αμβούργο από όπου δόθηκε δανεικός διαδοχικά σε Καρσλούη και Φρανκφούρτη. Ακολούθησαν Λας Πάλμας, Σίβασπορ και ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Ρόις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.