Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μέταλιστ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 13:22
Η ουκρανική Μέταλιστ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Τούμπα ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο Χάρκοβο.

Το εμπόδιο της Μέταλιστ καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση της Νιόν.

Η ουκρανική ομάδα η οποία είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011/12 για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί ένα δυνατό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες που βρίσκονταν στο γκρουπ των ισχυρών.

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Τούμπα (κεκλεισμένων των θυρών) στις 30/31 Ιουλίου ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Ουκρανία στις 6/7 Αυγούστου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέφυγε επικίνδυνες ομάδες όπως η Ζενίτ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Μέταλιστ είναι εύκολος αντίπαλος.

Η ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς τερμάτισε πέρυσι δεύτερη στην Ουκρανία, έφτασε ως τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Μέταλουργκ Ντόνετσκ, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιο έτοιμη από τον ΠΑΟΚ, καθώς θα έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.