Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ σε παίκτες: «Να μην αυξηθεί η διαφορά μας από τον Ολυμπιακό»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Να μην αυξηθεί η διαφορά μας από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2017 23:36
Σύνθημα για νίκη κόντρα στην ΑΕΛ έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στο περιθώριο της σημερινής (7/9) προπόνησης της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν πρέπει να αυξηθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/9) κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ξεκαθαρίζει στους παίκτες του ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μετά τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουν να αυξηθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό, ενώ τους κάλεσε να σβήσουν από τη μνήμη τους το ματς που ακολουθεί με την Ριέκα στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς και τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να τουλάχιστον να κρατήσουμε την διαφορά μας από τον Ολυμπιακό. Μόνο πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς με την Λάρισα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα σκεφτούμε και μετά απ' αυτό το παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.