Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκπρόθεσμη για 14 δευτερόλεπτα η μεταγραφή του Άντριεν Σίλβα στη Λέστερ!

Εκπρόθεσμη για 14 δευτερόλεπτα η μεταγραφή του Άντριεν Σίλβα στη Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2017 14:10
H FIFA έκρινε εκπρόθεσμη για 14 δευτερόλεπτα (!) τη μεταγραφή του Άντριεν Σίλβα, από τη Σπόρτινγκ στη Λέστερ και έτσι ο Πορτογάλος μέσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο.

Η Λέστερ κινήθηκε για την απόκτηση του Άντριεν Σίλβα προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η μεταγραφή του Ντάνι Ντρινκγουότερ στην Τσέλσι. Ωστόσο, η καθυστέρηση στην ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στα «λιοντάρια» και τις «αλεπούδες» μέσω του TMS «μπλόκαρε» τη μετακίνηση του.

Όπως αναφέρει το «BBC», η FIFA έκρινε εκπρόθεσμη την ανταλλαγή των εγγράφων κατά 14 δευτερόλεπτα και με τα τωρινά δεδομένα, ο Πορτογάλος μέσος θα μπορέσει να εγγραφεί την πρώτη ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ακόμη κι αν δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο, η Λέστερ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει κανονικά στον ποδοσφαιριστή τις συμφωνημένες με βάση το συμβόλαιο απολαβές του.

«Η μεταγραφή του Αντριέν Σίλβα έχει ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε η Λέστερ να βρει λύση στο θέμα» δήλωσε ο πρόεδρος της Σπορτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, με τον πορτογαλικό σύλλογο να βάζει στα ταμεία του 25 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.