Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Ράσφορντ στέλνει την Αγγλία στη Ρωσία

Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Ράσφορντ στέλνει την Αγγλία στη Ρωσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2017 00:28
Με πρωταγωνιστή τον Ράσφορντ (γκολ και ασίστ) η Αγγλία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σλοβακία στο «Γουέμπλεϊ» και μόνο με θαύμα θα χάσει το εισιτήριο για τα τελικά της Ρωσίας. Μάχη τριών ομάδων για την 2η θέση.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Αγγλία κέρδισε με 2-1 την Σλοβακία στο «Γουέμπλεί» και ξέφυγε με +5 από την 2η θέση δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Ράσφορντ ήταν ο μοιραίος μόλις στο τρίτο λεπτό, αφού από δικό του λάθος, οι Σλοβάκοι έκρυψαν την μπάλα και ο Λομπότκα άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, ο Άγγλος επιθετικός πήρε το… αίμα του πίσω, αφού από δική του ασίστ ο Ντάιερ έφερε το σκορ στα ίσα (31’) ενώ στο 59’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με έξοχο σουτ.

Να σημειωθεί πως ο Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ έπαιξε σ’ όλο το ματς, ωστόσο στα τελευταία λεπτά ένιωσε ενοχλήσεις και πλέον αναμένεται η εκτίμηση των γιατρών της ομάδας αναφορικά με την κατάστασή του.

Μεγάλη μάχη για την 2η θέση

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, η Σκωτία κέρδισε με 2-0 την Μάλτα στην Γλασκώβη, η Σλοβενία διέλυσε με 4-0 τη Λιθουανία και οι δύο ομάδες μείωσαν στο -1 από την 2η θέση, όπου βρίσκεται η Σλοβακία.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν, οι τρεις ομάδες (Σλοβακία 15, Σλοβενία 14, Σκωτία 14) θα δώσουν μάχη για την 2η θέση. Η επόμενη αγωνιστική ενδέχεται να είναι καθοριστική, αφού η Σλοβενία θα παίξει με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», ενώ Σκωτία και Σλοβακία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Γλασκώβη.

Πιθανό ντέρμπι για την 2η θέση μπορεί να υπάρξει και την τελευταία αγωνιστική, αφού η Σλοβενία θα παίξει με την Σκωτία στην έδρα της, ενώ η Σλοβακία υποδέχεται την ουραγό Μάλτα.

Η βαθμολογία:


1. Αγγλία 20 (16-3)
2. Σλοβακία 15 (14-6)
3. Σλοβενία 14 (10-4)
4. Σκωτία 14 (14-10)
5. Λιθουανία 5 (6-18)
6. Μάλτα 0 (2-21)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.