Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Γιόχανσον η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Με Γιόχανσον η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2017 21:35
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. «Μέσα» ο Γιάκομπ Γιόχανσον, εκτός ο Βινίσιους και οι τραυματίες Μπάρκας, Λαμπρόπουλος.

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου η «Ένση» θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην λίστα τον Γιακούμπ Γιόχανσον, παρά την αναστάτωση που είχε προκαλέσει η άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Βινίσιους όπως και οι τραυματίες Μπάρκας και Λαμπρόπουλος. Αντίθετα στη λίστα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Αραούχο και Κονέ), όπως και οι τραυματίες την δεδομένη στιγμή Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γιώργος Γιακουμάκης.

H «ευρωπαϊκή» λίστα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης - Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος - Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κονέ, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Μπάμπης, Βλαχομήτρος, Γιούσης - Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Αντωνίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.