Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Μπρίστολ Σίτι ο Στιλ: «Περήφανος που έπαιξα στον Παναθηναϊκό»

Υπέγραψε στην Μπρίστολ Σίτι ο Στιλ: «Περήφανος που έπαιξα στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2017 20:06
Στην Τσάμπιονσιπ για λογαριασμό της Μπρίστολ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκ Στιλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την αγγλική ομάδα. «Ήταν πολύ δύσκολο να αποχαιρετήσω τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο παίκτης.

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την Μπρίστολ Σίτι.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει για μένα αυτός ο σύλλογος και πόσο δύσκολο ήταν να αποχαιρετήσω κάποια πρόσωπα μέσα στην ομάδα σήμερα. Σας ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα», έγραψε στο Instagram ο 32χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και κατά την παρουσίαση του από την Μπρίστολ Σίτι:

«Πέρασα τρία φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα. Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό είχα την ευκαιρία να μείνω στην Αγγλία αλλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και δικαιώθηκα. Νιώθω πολύ περήφανος που έπαιξα σ’ έναν ιστορικό σύλλογο. Ήταν σπουδαίο που υπερασπίστηκα την εστία του Παναθηναϊκού για σχεδόν 100 παιχνίδια. Όμως αποφασίσαμε από κοινού ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.