Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2017 12:29
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής να ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ. «Η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, τρελοί οι οπαδοί» δήλωσε ο Βέλγος στόπερ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μπιόρν Ένγκελς. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής του από τη Μπριζ φέρεται ότι ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος υψηλόσωμος (1.94) στόπερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπριζ και μετράει συνολικά 97 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ) με την βελγική ομάδα. Να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από τραυματισμό στο γόνατο, ενώ πέρσι είχε χτυπήσει στον ώμο χάνοντας αρκετά παιχνίδια της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην ιστοσελίδα του συλλόγου:


Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Η νέα πρόκληση για εσένα, ο στόχος για το πρωτάθλημα, η συμμετοχή στο UEFA Champions League… Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις, τα όνειρα και οι στόχοι σου;

«Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για εμένα! Είναι πολύ ωραίο το να αγωνίζεσαι στο UEFA Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; Θα ανταμώσετε σύντομα στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

«Ναι φυσικά! Ο μικρός μου αδερφός μου έδειξε ήδη βίντεο από τους φιλάθλους μας! Είναι πολύ δυνατοί και «τρελοί»! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!»

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Μπιόρν Ένγκελς.

Ο Μπιόρν Ένγκελς (1,94 μ.) γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1994 στο Kaprijke του Βελγίου. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να καλύψει επάξια και τη θέση του αμυντικού χαφ. Το 2006, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Club Brugge KV.

Το 2012, στην ηλικία των 18 ετών πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Εκεί, αμέσως ξεχώρισε με την απόδοση του, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής γραμμής, “βράχος” στα μετόπισθεν και αποτέλεσε το κύριο ποδοσφαιρικό… γρανάζι για την Club Brugge KV. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, τον έφεραν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον, ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Συνολικά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, στα πέντε χρόνια που φόρεσε την φανέλα της Club Brugge KV, αγωνίστηκε σε 97 παιχνίδια, πέτυχε 12 τέρματα και μοίρασε και 6 ασίστ. Έχει στεφθεί Κυπελλούχος Βελγίου την σεζόν 2014-15, ενώ την επόμενη χρονιά κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην χώρα του!

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου (U17,U18,U19,U21), πραγματοποιώντας συνολικά 10 συμμετοχές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.