Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ναυαγεί του Τσάμπερλέϊν στην Τσέλσι, θέλει Λίβερπουλ ο παίκτης

Ναυαγεί του Τσάμπερλέϊν στην Τσέλσι, θέλει Λίβερπουλ ο παίκτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2017 15:01
Παρά τη συμφωνία της Άρσεναλ με την Τσέλσι για τον Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ο Άγγλος άσος απορρίπτει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε» και θέλει να παίξει στη Λίβερπουλ!

Η Τσέλσι είχε έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν έναντι περίπου 40 εκατ. ευρώ, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην Λίβερπουλ οδηγεί σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή του στους «μπλε».

Όπως αναφέρει το «BBC», ο 24χρονος δεν θέλει να αναλάβει ρόλο φουλ μπακ στους πρωταθλητές Αγγλίας, αλλά να παίξει στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προόριζε τον παίκτη για το δεξί άκρο, εν αντιθέσει με την Λίβερπουλ, που φέρεται να του δίνει τη δυνατότητα να παίξει στο χώρο του κέντρου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι «κόκκινοι» μπήκαν «σφήνα» για την απόκτηση του Τσάμπερλειν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί πλέον ποια θα είναι η αντίδραση της Τσέλσι, που παραμένει στο κυνήγι για την απόκτηση φουλ μπακ πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα πάντως με την «Bild» οι «μπλε» χτύπησαν την πόρτα της Μπάγερν για την απόκτηση του Ραφίνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.