Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος, κοντά σε Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Υπογράφει στην Λεβερκούζεν ο Ρέτσος, κοντά σε Ένγκελς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2017 14:37
Η Λεβερκούζεν φέρεται ότι ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 22 εκατ. ευρώ. Πλησιάζει στους «ερυθρόλευκους» ο Ένγκελς, σενάρια και για Ντράγκοβιτς.

Παρά την πρόταση 20 εκατ. ευρώ της Ρεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Λεβερκούζεν και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν άμεσα. Το ποσό της συμφωνίας αγγίζει τα 22 εκατ. ευρώ και φυσικά μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του 19χρονου, πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Μπιορν Ένγκελς της Μπριζ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Het Nieuwsblad, ο 22χρονος στόπερ θα βρεθεί σήμερα (30/8) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, το γερμανικό «Kicker» υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν και για την απόκτηση του 26χρονου αυστριακού αμυντικού, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς ως δανεικό από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.