Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Σπιριντόνοβιτς ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2017 22:59
Την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, με τον Αυστριακό εξτρέμ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κάτοικος Νέας Σμύρνης είναι και επίσημα ο Σέρτζαν Σπιριντόνοβιτς καθώς ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυστριακού αριστερού εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Αντμίρα Βάκερ.

Την περασμένη σεζόν ο 23χρονος είχε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 22 παιχνίδια, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια με την Αντμίρα Βάκερ, μετρώντας 2 γκολ από τον αγώνα Κυπέλλου με την Λέντορφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης, αλλά σε ηλικία 16 ετών αποχώρησε και πήγε στην αιώνιο αντίπαλο Αούστρια Βιέννης όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη ομάδα, που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία (48 γκολ σε 72 συμμετοχές), ωστόσο στην πρώτη ομάδα δεν κατάφερε να διακριθεί (11 συμμετοχές, 1 ασίστ).

Την σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στην Ιταλία σε Βιτσέντζα (8 συμμ/1 ασίστ) και Μεσίνα (7 συμμ/ 1 γκολ) και από το 2015 ανήκε στην Αντμίρα Βάκερ, μετρώντας 9 γκολ και 6 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Ο Αυστριακός παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ‘Ιστορικό’, διάρκειας τριών ετών και θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο ‘10’».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.