Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Nτόρτμουντ παραδέχθηκε τη μεταγραφή του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

H Nτόρτμουντ παραδέχθηκε τη μεταγραφή του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2017 15:27
Η Ντόρμουντ επιβεβαίωσε, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ουσμάν Ντεμπελέ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Όπως αποκάλυψε ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόαχιμ Βάτσεκ, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες:

«Οι διαδικασίες της μεταγραφής έχουν ξεκινήσει, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα την ανακοινώσουμε όταν ολοκληρωθεί» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των Βεστφαλών.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, το ποσό της μεταγραφής για τον Γάλλο επιθετικό θα φτάσει τα 120 εκατ. ευρώ συν 30 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Φυσικά τα κέρδη είναι τεράστια για την Ντόρτμουντ, αφού το περασμένο καλοκαίρι αγόρασε τον Ντεμπελέ από τη Ρεν με 15 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο 20χρονος σημείωσε συνολικά 10 γκολ και 21 ασίστ σε 49 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει η αποχώρηση του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.