Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Μήτρογλου με Εσθονία, πήρε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε

Χωρίς Μήτρογλου με Εσθονία, πήρε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 13:28
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας για τα κρίσιμα ματς με Εσθονία (31/8) και Βέλγιο (3/9). Ερωτηματικό για Βέλγιο ο Μήτρογλου.

O Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που θα είναι στην αποστολή της Εθνικής για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με Εσθονία (31/8) και Βέλγιο (3/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις κλήσεις του Γερμανού τεχνικού συμπεριλήφθη για πρώτη φορά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Στις επιλογές βρίσκεται εκ νέου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο ματς με τη Βοσνία.

Από εκεί και πέρα δεδομένες είναι οι απουσίες τόσο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όσο και του Κώστα Μήτρογλου από το πρώτο ματς με την Εσθονία. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ συμπλήρωσε κάρτες ενώ ο επιθετικός της Μπενφίκα συνεχίζει την θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενσωματωθεί στην αποστολή μετά τον αγώνα με τους Εσθονούς και θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με το Βέλγιο.

Τέλος, από την αποστολή απουσιάζει τρίτος τερματοφύλακας ο οποίος θα κληθεί σύντομα.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλλιος, Διαμαντάκος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.