Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης: «Δεν θέλω να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Δώνης: «Δεν θέλω να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 01:53
Ο Ολυμπιακός είναι στους πιθανούς αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη να μην θέλει η ομάδα του να βρεθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 με την Σλάβια στην Πράγα, υπερασπίστηκε το 2-0 της Κύπρου και εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου βρίσκονται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και στους πιθανούς τους αντιπάλους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Δώνης κλήθηκε να κάνει σχόλιο για την κλήρωση, με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να μην θέλει να αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» αλλά ούτε τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, όπως συνέβη στην πρώτη του θητεία το 2014:

«Όχι πάλι Μπαρτσελόνα και Παρί. Δεν θα ήθελα να παίξω με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλες ομάδες», ανέφερε.

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του στην Cytavision:

Για τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος γιατί για δεύτερη φορά θα παίξουμε με την δική μου καθοδήγηση στους ομίλους. Είναι δύσκολο να αναλάβεις μια ομάδα μετά από προετοιμασία αλλά εγώ ένιωθα πως γύριζα σπίτι μου. Όταν έχεις παίκτες που ξέρεις πως θα δώσουν τη ψυχή και την καρδιά τους στο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το δύσκολο ήταν να διαχειριστούμε τους αγώνες και να τα καταφέρουμε. Πλέον μπορούμε να δούμε κάποια άλλα πράγματα και να βελτιώσουμε την ομάδα».

Για τη Σλάβια: «Ήταν μια δυνατή ομάδα που έφερνε ανάμεσα στις δυο ζώνες μας πάρα πολλούς παίκτες. Έπρεπε να λειτουργήσει καλά το μυαλό και νομίζω δεν μας έκαναν πολλές φάσεις από ροή αγώνα αλλά κυρίως από στημένες φάσεις».

Για τις μεταγραφές: «Να δούμε λίγο την πραγματικότητα. Έχουμε στο ρόστερ 16 ξένους και πρέπει να δηλώσουμε τον Σόουζα. Αν φύγει ο Βάντερ, που αν γίνει θα γίνει γιατί έχει πρόταση, πρέπει να βρούμε ένα δυνατό εξτρέμ για να τον αντικαταστήσουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα ρόστερ στις 10 θέσεις να έχουμε 20 παίκτες και να βρούμε ποιοτικές επιλογές κάτω των 22».

Για τον επιθετικό: «Νομίζω πως έχουμε ανάγκες σε άλλες θέσεις και εκεί κοιτάμε».

Για δεξί μπακ: «Έχουμε ένα ποδοσφαιριστή που παίζει τρία παιχνίδια με τεράστιο πρόβλημα στο δεξί άκρο. Συγχαρητήρια στον Μιλάνοφ, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να το λύσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.