Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην 25η θέση της UEFA ο Ολυμπιακός: Προσπέρασε Λιόν, Ρόμα, Άγιαξ!

Στην 25η θέση της UEFA ο Ολυμπιακός: Προσπέρασε Λιόν, Ρόμα, Άγιαξ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2017 01:51
Ο Ολυμπιακός πήρε το μπόνους των 4.000 βαθμών για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ανέβηκε στην 25η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Εκτός από τους βαθμούς που έφερε στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός με την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασε και τη δική του θέση στη βαθμολογία στην UEFA.

Το μπόνους πρόκρισης των 4.000 βαθμών για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απογείωσε τον Ολυμπιακό στην 25η θέση της σχετικής λίστας της UEFA. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στους 58.020 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους Λιόν, Ρόμα, Ντιναμό Κιέβου και Άγιαξ.

Φυσικά για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διατηρηθεί σ’ αυτό το επίπεδο και γιατί όχι να κυνηγήσει ακόμα μια καλύτερη θέση, θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την κλήρωση που θα έχει την Πέμπτη το απόγευμα στο Μονακό (24/8, 19:00).

Στα αξιοσημείωτα πως οι Πειραιώτες θα δώσουν το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 18η φορά, ξεπερνώντας και την Μίλαν (17) σε συνολικές συμμετοχές. Πλέον ανήκει σ' ένα κλειστό γκρουπ οκτώ ομάδων που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Πόρτο 22, Μπάγερν, Γιουνάιτεντ 21, Άρσεναλ 19, Γιουβέντους 18).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.