Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Ινσούα: «Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός»

Στην Αθήνα ο Ινσούα: «Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2017 21:44
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος την Τετάρτη (23/8) θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το τριφύλλι. «Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός».

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Εμάνουελ Ινσούα να φορέσει την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (22/8) και αύριο θα περάσει από ιατρικά ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 250 χιλ. ευρώ ετησίως.

Η επικείμενη απόκτησή του από τους «πράσινους» δεν συμπεριλαμβάνει οικονομικό αντίτιμο, ωστόσο η Ουντινέζε θα διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του ως ποσοστό μεταπώλησης σε ορίζοντα τριετίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ινσούα επεσήμανε ότι μίλησε με τον Αντρές Τσάβες και τον Λούκας Βιγιαφάνιες που του είπαν ότι έρχεται στο μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, έχω μεγάλη όρεξη και αποτελεί πρόκληση για μένα να τα δώσω όλα για το σύλλογο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, θέλω να ενσωματωθώ όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην ομάδα.

Έχω έρθει με πολλή όρεξη και θέληση, μένουν μόνο τα διαδικαστικά και οι υπογραφές και μετά θα μπορώ να αφοσιωθώ στην προπόνηση και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή.

Πριν πάρω την απόφασή μου μίλησα με τον Τσάβες, που τον ξέρω καλά καθώς είχαμε υπάρξει συμπαίκτες, αλλά και με τον Λούκας και μου είπαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Έχω κάνει αρκετές προπονήσεις, μόνο για ένα διάστημα όταν συζητούσα για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, περιόρισα λίγο τις προπονήσεις μου. Όμως έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Ουντινέζε και μετά από λίγες προπονήσεις πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.