Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός αποστολής ο Εμπαπέ, φουντώνουν τα σενάρια για Παρί!

Εκτός αποστολής ο Εμπαπέ, φουντώνουν τα σενάρια για Παρί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2017 19:21
Εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Μονακό με την Μέτς έμεινε ο Κιλιάν Εμπαπέ, εξέλιξη που βάζει … φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο Κιλιάν Εμπαπέ τέθηκε εκτός αποστολής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για το αυριανό (18/8) παιχνίδι της Μονακό με την Μετς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ντιζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε ότι ο παίκτης έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν:

«Ήταν απόφαση του συλλόγου να μην παίξει στο παιχνίδι. Δεν ήταν δική μου. Ποτέ δεν τιμωρούμε τους παίκτες. Δεν είναι η σωστή λέξη. «Τον προστατεύσαμε» είναι καλύτερη λέξη. Όταν συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σε ένα 18χρονο παιδί, είναι ευθύνη σου να το προστατεύσεις. Ακόμα κι εσείς (οι δημοσιογράφοι) αν αύριο έρθει μία εφημερίδα και σας δώσει 15 φορές περισσότερα χρήματα, τότε δεν θα πατάτε με την ίδια ευχαρίστηση τα κουμπιά στο κομπιούτερ σας», ήταν το σχόλιο του Ζαρντίμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.