Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε στο τελευταίο τεστ ο Παναθηναϊκός

Προβλημάτισε στο τελευταίο τεστ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2017 23:52
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την απόδοση του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, γνωρίζοντας φιλική ήττα με 2-0 στη Λεωφόρο. Ένα μήνα έξω με θλάση ο Κουλιμπαλί.

Ήττα-«καμπανάκι» για Παναθηναϊκό ενόψει Μπιλμπάο. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο. Μετά το παιχνίδι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε πως περίμενε αυτή την εμφάνιση από την ομάδα του, τονίζοντας πως αυτή την εβδομάδα ανέβασε ρυθμούς προκειμένου από εδώ και στο εξής να πέσουν ενόψει του αγώνα με την Αθλέτικ.

Η εικόνα των «πρασίνων» δεν ήταν καθόλου καλή, με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο, όπου οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούν. Μόλις στο 2’, ο Τσόβιτς έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μολίνς, ενώ στο 18’ το σουτ του Ρέις πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 21’ ο Ντάσιος πρόλαβε σωτήρια τον Καμπέσας, ενώ στο 24’ ο Τσόβιτς έδιωξε το σουτ του Ρέις.

Το παιχνίδι, παρά το φιλικό χαρακτήρα, ήταν αρκετά σκληρό και μέχρι το 30’ ο διαιτητής είχε μοιράσει τρεις κίτρινες κάρτες. Στο 32’ ο Κουλιμπαλί αποχώρησε με θλάση και από εκείνο το σημείο, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αρκετά προβλήματα, αδυνατώντας να αναπτυχθεί ορθολογικά.

Στο 33’ ο Απόλλωνας «άγγιξε» το γκολ, με το σουτ του Σιατραβάνη από τα δεξιά να περνά δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν σημαντικά την απόδοση τους στο τελευταίο τέταρτο και στο 45’ είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Μαασί, το οποίο «έβγαλε» ο Βλαχοδήμος.

Οι αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος δεν επέτρεψαν στο ματς να αποκτήσει ρυθμό. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς υποψία φάσης, ώσπου στο 86’ ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί. Ο Βαφέας έκλεψε τη μπάλα από τον Άλτμαν, την μοίρασε στον Αλμπάνη και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0. Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ του Ελμπάζ για το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (60' Κότσαρης), Κουλιμπαλί (34' Κολοβέτσιος), Κουτρουμπής (76' Μπουζούκης), Ευαγγέλου (46' Μολέντο), Χουλτ (46' Δώνης), Κουρμπέλης (46' Ζέκα), Ρέις, Λουντ (57' Άλτμαν), Καμπέσας (46' Χατζηγιοβάνης), Λουτσιάνο (72' Εμμανουηλίδης), Μολίνς (46' Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (46' Κοντοές, 55' λ. τρ Κύργιας), Μπαρτολίνι (76' Βαφέας), Παπάζογλου, Βαλλιάνος (46' Κούρος), Κονέ (46' Μπαρμπιάζ), Σιατραβάνης (66' Μάατσεν), Καλλέργης (64' Χουάρες), Μαάσι (46' Αλμπάνης), Ανιέτε (46' Αλμπάζ), Καστιγιέχος (59' Μενδρινός).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.