Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Χρειαζόμαστε παίκτες, υπολόγιζα για βασικό τον Μάτιτς»

Κόντε: «Χρειαζόμαστε παίκτες, υπολόγιζα για βασικό τον Μάτιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2017 16:56
Για τις περιορισμένες λύσεις της Τσέλσι στη μεσαία γραμμή αναφέρθηκε ο Αντόνιο Κόντε, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως υπολόγιζε για βασικό τον Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος κατέληξε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε αναζήτηση μέσου βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία έχει μείνει με μόλις δύο λύσεις στα χαφ μετά και την παραχώρηση του Νεμάνια Μάτιτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τον νεοαποκτηθέντα, Τιεμουέ Μπακαγιόκο να βρίσκεται στα… πιτς με πρόβλημα στο γόνατο, οι «μπλε» έχουν μείνει με μόλις δύο αξιόλογες λύσεις στο χώρο του κέντρου, τους Καντέ και Φάμπρεγκας.

Η πώληση του Μάτιτς στους «κόκκινους διαβόλους» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους οπαδούς της Τσέλσι, αφού όχι μόνο αποχώρησε ένα βασικό στέλεχος της περσινής επιτυχημένης χρονιάς, αλλά ενισχύθηκε και ομάδα-ανταγωνιστής για τον τίτλο.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τα έβαλαν με τον Αντόνιο Κόντε γι’ αυτή την επιλογή, όμως ο Ιταλός αποκάλυψε πως υπολόγιζε για βασικό τον Σέρβο χαφ:

«Ο Μπακαγιόκο είναι καλή προσθήκη. Η ιδέα μου ήταν να του δώσω το χρόνο να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα πίσω από τον Μάτιτς. Όμως μετά την πώληση του Μάτιτς, πρέπει να επιταχύνουμε το χρόνο προσαρμογής του Μπακαγιόκο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Έχουμε τον Φάμπρεγκας και ψάχνουμε να βρούμε ακόμα έναν μέσο. Έχουμε μόλις τρεις λύσεις…», δήλωσε ο Κόντε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.