Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Το σήκωσε ξανά η Ρεάλ

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Το σήκωσε ξανά η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2017 00:38
Η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για 2η σερί χρονιά και 3η τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Καζεμίρο (24’) και Ίσκο (52’) οι σκόρερ, μείωσε ο Λουκάκου (62’) για την ομάδα του Μουρίνιο.

Παρά την απουσία του Ρονάλντο (μπήκε στο ματς στο 83’), η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα Σκόπια και κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τέταρτη συνολικά.

Ο Καζεμίρο , ο οποίος απείλησε πρώτα με δοκάρι (16’), άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με όμορφο τελείωμα από θέση βολής, ύστερα από σέντρα του Καρβαχάλ. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και στο 43’ ο Ντε Χέα χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Μπενζεμά για να κρατήσει το 2-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) η Ρεάλ έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο Ίσκο έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπέιλ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδα του. Δύο λεπτά μετά, η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς, όμως ο Λουκάκου αστόχησε από κοντά ύστερα από επέμβαση του Νάβας σε κεφαλιά του Πογκμπά.

Στο 61’ η Ρεάλ είχε δεύτερο δοκάρι με τον Ίσκο και στο επόμενο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν σε 2-1. Ο Μάτιτς επιχείρησε σουτ, ο Νάβας απομάκρυνε με τα πόδια και ο Λουκακού από κοντά έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς. Μάλιστα στο 82’, ο Νάβας έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το πλασέ του Ράσφορντ, κρατώντας το 2-1.

Στο 90’ ο πορτιέρο της Ρεάλ μπλόκαρε την κεφαλιά του Φελαινί και στο επόμενο λεπτό ο Ντε Χέα έδιωξε με δυσκολία το πλασέ του Ασένσιο. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Ρεάλ στέφθηκε υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης.

youtube:WPEw3Mr8jvg600:400

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.