Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει και τα δύο ματς με Μπιλμπάο ο Βιγιαφάνες

Χάνει και τα δύο ματς με Μπιλμπάο ο Βιγιαφάνες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2017 23:07
Χωρίς τον Λούκας Βιγιαφάνιες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με την Μπιλμπάο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για άλλες δύο με τρεις εβδομάδες εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός άσος ταλαιπωρείται με τραυματισμό από το διάστρεμμα το οποίο είχε αποκομίσει στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν, με αποτέλεσμα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Την Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία σε συνδυασμό με την κλινική εικόνα, δείχνει μεν πως υπάρχει ικανοποιητική εξέλιξη της αποθεραπείας όμως δεν αναμένεται να είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών του Παναθηναϊκού πριν από δύο με τρεις εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα τον έχε διαθέσιμο τόσο για τα δύο ματς με την Μπλμπάο το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Αναλυτικά η λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπιλμπάο:

Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Μολίνς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.