Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Γιόχανσον

Στα πράσινα ο Γιόχανσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2017 17:12
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ματίας Γιόχανσον, με τον Σουηδό δεξιό πακ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ματίας Γιόχανσον στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Σουηδός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κάλμαρ το 2009 ως και το 2012 όταν και πήρε μεταγραφή στην Άλκμααρ. Στους Ολλανδούς έμεινε για πέντε χρόνια, μετρώντας 176 συμμετοχές και 6 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σουηδό διεθνή ποδοσφαιριστή Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας. Τον καλωσορίζουμε στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε επιτυχίες και τίτλους με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 25χρονος Γιόχανσον (16 Φεβρουαρίου 1992) ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Σουηδική Κάλμαρ και μεταγράφηκε έναντι 1,5 εκ. € στην ΑΖ Αλκμααρ τον Ιανουάριο του 2012. Με τον Ολλανδικό σύλλογο αγωνίστηκε πέντε χρόνια καταγράφοντας συνολικά 176 συμμετοχές με 6 γκολ και 11 ασίστ. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει συνολικά 36 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Εχει 28 συμμετοχές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί 3 φορές και με την Εθνική Ανδρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.