Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήρωσε τη ρήτρα και έμεινε ελεύθερος ο Νεϊμάρ

Πλήρωσε τη ρήτρα και έμεινε ελεύθερος ο Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2017 22:25
H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επισήμως ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ, ύψους 222 εκατ. ευρώ, πληρώθηκε από τους εκπροσώπους του και ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί οριστικά από τον σύλλογο.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Νεϊμάρ. Οι δικηγόροι του Βραζιλιάνου πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του 25χρονου, ο οποίος από το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση των Καταλανών επιβεβαιώνεται ότι ο σύλλογος δεν θα εγκαταλείψει την υπόθεση και θα προσπαθήσει να «μπλοκάρει» τη μεταγραφή μέσω της UEFA, εφόσον αποδειχθεί ότι ο γαλλικός σύλλογος παραβίασε τους όρους του Financial Fair Play.

Η ανακοίνωση:

«Το απόγευμα της Πέμπτης, οι νομικοί εκπρόσωποι του Νεϊμάρ, αυτοπροσώπως, επισκέφθηκαν τα γραφεία του συλλόγου και έκαναν μία πληρωμή 222.000.000 ευρώ στο όνομα του παίκτη, σχετικά με τη μονομερή ολοκλήρωση του συμβολαίου που ένωνε τις δύο πλευρές.

Μετά από αυτό, ο σύλλογος θα διαβιβάσει στην UEFA τις λεπτομέρειες της άνωθεν υπόθεσης, ώστε να καθορίσει τις πειθαρχικές ευθύνες που ίσως ανακύψουν από την υπόθεση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.