Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα τρίλεπτο ο Παναθηναϊκός

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Το «καθάρισε» σ’ ένα τρίλεπτο ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2017 21:56
Με δύο γκολ σε τρία λεπτά (63’ Λουντ, 66’ Καμπέσας), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Καμπάλα στο Μπακού και εξασφάλισε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Δύο χρόνια μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Καμπάλα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την εκδίκηση του. Οι «πράσινοι» πήραν νέα νίκη απέναντι στους Αζερούς, αυτή τη φορά με 2-1 στο Μπακού, και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε το προβάδισμα μετά το 1-0 της Λεωφόρου και στο πρώτο μέρος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Κορυφαία εξ αυτών αυτή στο 9ο λεπτό, με τον Λουντ να δίνει πάρε-βάλε στον Άλτμαν, αλλά ο Ισραηλινός αστόχησε προ κενής εστίας. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπεζοτόσνι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μολίνς, ενώ στο 26’ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Σουηδού.

Ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 33’ σημείωσε ακόμα μια καλή στιγμή, με τον Γκουρμπάνοβ να διώχνει σε κόρνερ το επικίνδυνο γύρισμα του Χατζηγιοβάνη. Η μοναδική φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στις καθυστερήσεις μ’ ένα σουτ του Μαλόουν, το οποίο πέρασε άουτ.
Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) η Καμπάλα κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε αυτογκόλ. Ο Ζοζέφ-Μονρόζ απέφυγε τον Κουλιμπάλι, έκανε το γύρισμα απ' τα αριστερά κι ο Μολέντο στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου!

Η Καμπάλα πήρε το προβάδισμα και λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο τέρμα στο 59’ ωστόσο ο Βλαχοδήμος αντέδρασε σωστά σε φαλτσαριστό σουτ του Ζοζέφ-Μονρόζ. Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και στο 63’ πήρε εκ νέου σκορ πρόκρισης. Μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί και κεφαλιά του Μολίνς, η μπάλα στρώθηκε στον Λουντ και αυτός με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Η χαριστική βολή για τους Αζέρους ήρθε τρία λεπτά μετά. Οι νεοεισελθόντες Λουτσιάνο και Καμπέσας συνεργάστηκαν στην περιοχή της Καμπάλα, με τον τελευταίο να σκοράρει με σουτ για το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Παναθηναϊκός έκανε διαχείριση και στο 82’ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λουντ (αστόχησε προ κενής εστίας) για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.