Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: «Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει»

Μπαρτσελόνα: «Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2017 14:38
Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Νεϊμάρ ζήτησε κι επίσημα να αποχωρήσει απ' το σύλλογο, ενώ απ' την πλευρά τους οι Καταλανοί ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Προσωρινή άδεια προκειμένου να απουσιάζει από τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα πήρε ο Νεϊμάρ όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα». Οι Καταλανοί ενημέρωσαν ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει εάν δεν καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα στο συμβόλαιο του (222 εκατ. ευρώ).

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο Νεϊμάρ, συνοδευόμενος απ' τον πατέρα του και τον ατζέντη του, ενημέρωσε το πρωί την Μπαρτσελόνα για την απόφασή του να φύγει απ' το σύλλογο, ύστερα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες την ομάδα.

Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος τους ενημέρωσε πως πρέπει να καταβληθεί ολόκληρη η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, ύψους 222.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, σε απάντηση σε όσα αναφέρονται για τα μπόνους επέκτασης του συμβολαίου του, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει γι' ακόμα μία φορά πως τα έγγραφα θα παραμείνουν σε συμβολαιογράφο έως ότου ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπαρτσελόνα, αλλά έλαβε προσωρινή άδεια προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Σύντομα, θα προσθέσουμε το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου, Τζουζέπ Βίβες για την υπόθεση του Νεϊμάρ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.