Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το CAS απέρριψε την έφεση του ΠΑΣ

Το CAS απέρριψε την έφεση του ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2013 18:07
Οριστικά εκτός Ευρώπης έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το CAS απέρριψε την προσφυγή του, κάτι που σημαίνει πως η Ξάνθη συμμετέχει και με τη… βούλα πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, το CAS ανακοίνωσε πως απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ, η οποία ήταν η τελευταία ελπίδα για τους Γιαννιώτες να αγωνιστούν στο προσεχές Γιουρόπα Λιγκ.

Οι λόγοι είναι οι ίδιοι με αυτούς της απόρριψης σε πρώτη φάση από την ΟΥΕΦΑ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου γίνεται λόγος για παραβιάσεις στο σύστημα αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και στους κανονισμούς του Fair Play, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις ελληνικές φορολογικές Αρχές μέχρι τις 31 Μαΐου.

Επιπλέον αναφέρεται πως τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Έτσι, ο ΠΑΣ μένει και τυπικά εκτός Ευρώπης και η Ξάνθη θα πάρει τη θέση του, όπου την Πέμπτη θα δώσει στα Πηγάδια τον πρώτο της αγώνα απέναντι στη Λίνφιλντ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.