Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποινές στην Γιουνάιτεντ για παραβίαση του ντόπινγκ κοντρόλ

Ποινές στην Γιουνάιτεντ για παραβίαση του ντόπινγκ κοντρόλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/7/2017 17:13
Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για παραβιάσεις στις διαδικασίες ελέγχου ντόπινγκ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Άγιαξ. «Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Τζόουνς, πρόστιμο στον Μπλιντ.

Δεν έμεινε ατιμώρητη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών της στη διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ μετά το φινάλε του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, ο Φιλ Τζόουνς κατηγορήθηκε για προσβολή και χρήση υβριστικής γλώσσας προς τον υπεύθυνο ελέγχου καθώς και για έλλειψη συνεργασίας και σεβασμού στη διαδικασία ελέγχου ντόπινγκ. Ως εκ τούτου, ο Άγγλος αμυντικός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και με πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ.

Από την άλλη, ο Ντάνι Μπλιντ κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 6.05a των κανονισμών της Ομοσπονδίας για την καταπολέμηση του ντόπινγκ, το οποίο αναφέρει ότι «κάθε παίκτης που έχει οριστεί να υποβληθεί σε έλεγχο, είναι προσωπικά υπεύθυνος να παρουσιαστεί άμεσα στο δωμάτιο ελέγχου». Ο Ολλανδός άσος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ, ενώ η Γιουνάιτεντ θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο 10 χιλ. ευρώ.

Η ποινή είναι εφέσιμη και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Φιλ Τζόουνς για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ρεάλ. Υπενθυμίζεται ότι εκτός λόγω τιμωρίας είναι και ο Έρικ Μπαϊγί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.