Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Να αποφύγουμε αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο»

Κόντε: «Να αποφύγουμε αυτό που έγινε με τον Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2017 02:05
Ως παράδειγμα προς αποφυγή είναι για τον Αντόνιο Κόντε η καταστροφική σεζόν της Τσέλσι υπό τον Ζοζέ Μουρίνιο ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015.

Η Τσέλσι ηττήθηκε στα δύο τελευταία της φιλικά από Μπάγερν (2-3) και Ίντερ (1-2) και ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε αν ανησυχεί ότι οι Λονδρέζοι δεν θα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά να σηκώσουν το «βάρος» της πρωταθλήτριας, όπως συνέβη τη σεζόν 2015-16, όταν οι «μπλε» τερμάτισαν στην 10η θέση ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα θα πρέπει να αποφύγει αυτό που έγινε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές στη διοίκηση των «μπλε» για το μικρό βάθος που έχει το ρόστερ του συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015, η πρωταθλήτρια τότε Τσέλσι δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά, με εξαίρεση την προσθήκη του Πέδρο στα τέλη Αυγούστου.

«Παίξαμε απέναντι σε δύο πολύ δυνατές ομάδες και εμφανίσαμε κούραση διότι χρησιμοποιούμε τους ίδιους παίκτες. Υπάρχει πάρα πολύ κούραση. Πριν δύο χρόνια η Τσέλσι τερμάτισε 10η. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Ξέρουμε τις δυσκολίες και θα πρέπει να αποφύγουμε τη σεζόν του Μουρίνιο με την Τσέλσι. Προσωπικά θέλω να αποφύγω αυτό που έχει γίνει τις δύο τελευταίες σεζόν. Επειδή οι προπονητές που κατέκτησαν το πρωτάθλημα (Μουρίνιο, Ρανιέρι), απολύθηκαν την αμέσως επόμενη χρονιά»

Ο Κόντε έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα μεταγραφικά θέματα της Τσέλσι, ζητώντας επανειλημμένα περισσότερες λύσεις μετά την περσινή χρονιά, όπου η ομάδα βασίζονταν σταθερά σε 13 παίκτες. Και μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν αποκτηθεί οι Ρούντιγκερ, Μπακαγιόκο και Μοράτα, ωστόσο οι τρεις παίκτες προορίζονται για να καλύψουν τα κενά των Τέρι, Μάτιτς και Ντιέγκο Κόστα αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν αποχωρήσει επισήμως, ωστόσο βρίσκονται εκτός προετοιμασίας και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν μέχρι το φινάλε της μεταγραφής περιόδου.

Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, η Τσέλσι παραμένει στο κυνήγι για την απόκτηση φουλ μπακ, με το όνομα του Άλεξ Σάντρο να παραμένει στο προσκήνιο. Παράλληλα, οι «μπλε» ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου μια και οι λύσεις είναι ελάχιστες μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάτιτς καθώς και των νεαρών Τσαλόμπα και Λόφτους-Τσικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.