Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε η Παρτίζαν πριν τον Ολυμπιακό (vid)

Προβλημάτισε η Παρτίζαν πριν τον Ολυμπιακό (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2017 22:44
Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Παρτίζαν κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Γιαβόρ στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Έστω και δύσκολα, η Παρτίζαν έκανε το «2 στα 2» στο σερβικό πρωτάθλημα. Με τον Μίροσλαφ Τζούκιτς να χρησιμοποιεί τους περισσότερους βασικούς του, η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε με 2-1 της Γιαβόρ και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς μέσα από την περιοχή, ενώ είχε κάποιες κλασικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο. Στην προσπάθεια της για το 2-0 άφηνε αρκετά κενά στην άμυνα, και η Γιαβόρ είχε δύο-τρεις καλές στιγμές στο φινάλε του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στην επανάληψη, η Παρτίζαν περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Μάλιστα ο Τζούκιτς έφτασε στο σημείο να πετάει μπουκάλια νερό στον πάγκο, όντας εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του.

Τελικά στο 85’ ο νεοαποκτηθείς Σουμά, που είχε μπει ως αλλαγή, σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Παρτίζαν. Τρία λεπτά μετά, η Γιαβόρ μείωσε με κεφαλιά του Μίλοβιτς για το τελικό 2-1.

Παρτίζαν: Κλιάγιτς, Βουλίσεβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Ελ Μονίρ, Γιέβτοβιτς (58' Ραντίν), Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Ταβάμπα (54' Γιοβάνοβιτς), Πάντιτς (65' Σουμά), Τζούρτζεβιτς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.