Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Δανία για Πούκι ο Παναθηναϊκός

Στην Δανία για Πούκι ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2017 15:36
Δημοσιεύματα στην Δανία αναφέρουν πως άνθρωπος του Παναθηναϊκού έχει ταξιδέψει στην σκανδιναβική χώρα για τον Τεέμου Πούκι.

Επιβεβαιώνεται από τη Δανία το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τεέμου Πούκι. Οι «πράσινοι» κινούνται στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού και ο Φινλανδός άσος της Μπρόντμπι αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σύμφωνα με τους Δανούς, άνθρωπος του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην Δανία για να «κλείσει» τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος σημείωσε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 46 παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Ο διεθνής άσος, που μετρά 54 συμμετοχές και 9 γκολ με την Εθνική του ομάδα, έχει θητεία σε Σεβίλλη, Σάλκε και Σέλτικ και τη φετινή σεζόν μετρά 3 γκολ και 1 ασίστ σε 5 συμμετοχές.

Ο Πούκι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Βέβαια, μένει να φανεί εάν οι άνθρωποι της Μπρόντμπι θα είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον καλύτερο τους παίκτη στην έναρξη της σεζόν και σε ποια τιμή. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Φινλανδός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί από τους «πράσινους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.