Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζούκιτς: «Κυριαρχήσαμε με Ολυμπιακό, μόνο επίθεση στη ρεβάνς»

Τζούκιτς: «Κυριαρχήσαμε με Ολυμπιακό, μόνο επίθεση στη ρεβάνς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2017 17:23
Φουλ επίθεση προανήγγειλε για την Παρτίζαν ο τεχνικός των πρωταθλητών Σερβίας, Μίροσλαβ Τζούκιτς, ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Παρτίζαν αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/7) τη Γιαβόρ για το σερβικό πρωτάθλημα και ενόψει αυτού του αγώνα, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η ομάδα του καλείται να ανατρέψει το 1-3 του Βελιγραδίου.

Ο τεχνικός των Σέρβων ξεκαθάρισε πως η Παρτίζαν δεν είναι διατεθειμένη να κλειστεί στην άμυνα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε απέναντι στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να δείξουμε με τη Γιαβόρ την ίδια συμπεριφορά που δείξαμε με τον Ολυμπιακό. Όταν παίζεις έτσι, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Είμαι υποστηρικτής του επιθετικού ποδοσφαίρου, γιατί απλά έτσι παίζει η Παρτίζαν. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε τον Ολυμπιακό και να παίξουμε με αντεπιθέσεις, αλλά αυτό δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα. Η Παρτίζαν δεν παίζει έτσι, παίζει μόνο επιθετικά και αυτό θέλω να γίνεται και στην Ευρώπη.

Η αυτοπεποίθηση μας είναι μεγάλη επειδή είδαμε πως μπορούμε να κυριαρχήσουμε επί του Ολυμπιακού. Βλέπω πίστη στα μάτια των παικτών. Τους είπα πως μπορούμε να το κάνουμε. Και ενάντια στη Γιαβόρ θα πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση, αλλά και προσπάθεια
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.