Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Τερίμ από την Τουρκία μετά από καβγά σε κεμπαπτζίδικο!

Τέλος ο Τερίμ από την Τουρκία μετά από καβγά σε κεμπαπτζίδικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2017 19:28
Παρελθόν από την Εθνική Τουρκίας αποτελεί ο Φατίχ Τερίμ, δύο εβδομάδες μετά την επίθεση σε ιδιοκτήτη κεμπαπτζίδικου!

Η τρίτη θητεία του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Τουρκίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (26/7). Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν τους δρόμους τους για «εξωαγωνιστικούς λόγους», όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας.

Ο λόγος φυσικά για το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Σμύρνη πριν περίπου δύο εβδομάδες. Ο 63χρονος προπονητής, όντας υπό την επήρεια αλκόολ, επιτέθηκε μαζί με έναν φρουρό του σε έναν ιδιοκτήτη κεμπαπτζίδικου, λόγω αντιδικίας με τον γαμπρό του, που έχει το... διπλανό κεμπαπτζίδικο!

Ο Αχμέτ Μπαράν Τσετίν, γαμπρός του Τερίμ, ζήτησε τα δύο καταστήματα να χωριστούν με έναν ξύλινο φράχτη ύψους δύο μέτρων, κάτι που εντέλει έγινε. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Τσετίν φέρεται να προσπάθησε να «κλέψει» λίγο από τον χώρο του διπλανού κεμπατζίδικου, προκαλώντας την αντίδραση του ιδιοκτήτη, Σελαχατίν Αϊντογντού, πρώην ιδιοκτήτη της Άντανα Ντεμίρσπορ.

Ο Αϊντογντού ζήτησε να αφαιρεθεί τελείως ο φράκτης και ο Τερίμ του τηλεφώνησε, ζητώντας του εξηγήσεις γιατί άνοιξε εστιατόριο δίπλα σε εκείνο του γαμπρού. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού πέταξε από την Αλικαρνασσό όπου βρισκόταν σε διακοπές μέχρι τη Σμύρνη και δημιούργησε επεισόδιο, σύμφωνα με την καταγγελία του Αϊντογντού.

Στην κατάθεση γίνεται λόγος πως ο Τερίμ σε κατάσταση μέθης, ένας φρουρός του και οι δύο γαμπροί του πήγαν στο «Yüzevler Kebapçısı» και επιτέθηκαν στον Αϊντογντού και σε υπαλλήλους του καταστήματος, τέσσερις εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Όλα αυτά οδήγησαν την Ομοσπονδία της Τουρκίας να αναζητά τον αντικαταστάτη του Τερίμ, ο οποίος αποτελεί φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ στην Γαλατασαράι. Όσον αφορά τον νέο προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Μιρτσέα Λουτσέσκου, Σενιόλ Γιουνές και Αμπντουλάχ Αβτσί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.