Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σίτι με ποσό ρεκόρ ο Μεντί

Στην Σίτι με ποσό ρεκόρ ο Μεντί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2017 16:34
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεντζαμίν Μεντί από την Μονακό έναντι του ποσού ρεκόρ για αμυντικό, 58 εκατ. ευρώ.

Ακόμα μια μεταγραφή ακραίου αμυντικού ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μπεντζαμίν Μεντί από την Μονακό, με τον Γάλλο αριστερό μπακ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος διεθνής άσος κόστισε στην Σίτι το ποσό των 58 εκατ. ευρώ και έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία. Η αμέσως προηγούμενη ήταν αυτή του Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έναντι 57 εκατ. ευρώ.

Τα ποσά που έχει δώσει η Σίτι το φετινό καλοκαίρι για μεταγραφές είναι εντυπωσιακά, αφού συνολικά έχει δαπανήσει σχεδόν 250 εκατ. ευρώ! Μεντί και Μπερνάρντο Σίλβα αποχώρησαν από την Μονακό έναντι 108 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ντανίλο κόστισε 30 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει από την Ρεάλ. Επίσης, 57 εκατ. ευρώ δαπανήθηκαν για τον Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), ενώ Έντερσον (Μπενφίκα) και Ντόουγκλας Λουίζ (Βάσκο ντε Γκάμα) αποκτήθηκαν έναντι 40 και 12 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.