Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Μίλιτς ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Μίλιτς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2017 01:01
Σε προχωρημένες επαφές με την Φιορεντίνα γα την απόκτηση του Κροάτη αριστερού μπακ, Χρβόγε Μίλιτς, βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί.

Ο Χρβόγε Μίλιτς είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, στελέχη της Φιορεντίνα επιβεβαίωσαν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Κροάτη αριστερού μπακ στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προορίζουν τον παίκτη για τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια (σ.σ. μιλάει με Σοσιεδάδα).

Το κόστος γα τον 28χρονο (6 φορές διεθνής με την Εθνική Κροατίας) φέρεται ότι θα φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες θέλουν η μεταγραφή να κλείσει το δυνατόν συντομότερο προκειμένου να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα (σ.σ. περιθώριο αλλαγής μέχρι την Δευτέρα 24/7) ενόψει Παρτίζαν.

Ο Μίλιτς πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει όλη τη γραμμή. Την περασμένη σεζόν είχε 23 συμμετοχές (4 ασίστ) με την Φιορεντίνα, έχοντας ρόλο φουλ-μπακ στο 3-5-2 του Πάουλο Σόουζα. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Τζουργκάρντεν (41 συμ., 4 γκολ, 6 ασίστ), Ίστρα (57 συμ., 5 γκολ, 3 ασίστ), Ροστόφ (53 συμ., 2 γκολ, 4 ασίστ) και Χάιντουκ Σπλίτ (42 συμ., 1 γκολ, 5 ασίστ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.