Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «3x3» για τις κυπριακές ομάδες

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «3x3» για τις κυπριακές ομάδες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2017 01:44
Στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ πέρασαν οι τρεις κυπριακές ομάδες, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕ Λεμεσού, κάνοντας το «3 στα 3».

Τα εισιτήρια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ τσέκαραν και οι τρεις κυπριακές ομάδες και μάλιστα, με νίκες.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ζάρια και με συνολικό σκορ 5-1, πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. Ντα Σίλβα (45’ πεν.) και Σκέμπρι (80′) ήταν οι σκόρερ για τους «γαλάζιους», οι οποίοι στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν την σκωτσέζικη Αμπερντίν.

Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας, με γκολ του Φλοριάν (33’), κέρδισε με 1-0 την ιρλανδική Κορκ στην Κύπρο και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό, όπου θα παίξει με την Ντιναμό Μινσκ.

Τέλος, η ΑΕ Λεμεσού «καρδιοχτύπησε» απέναντι στην Πρόγκρες, ωστόσο εντέλει πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στην Κύπρο. Η ομάδα της Λεμεσού είχε το προβάδισμα μετά το 1-0 του Λουξεμβούργο και στο 70’ έδειχνε να «καθαρίζει» την πρόκριση, ανοίγοντας το σκορ με μακρινό σουτ του Φιντέλις. Στο 79’ η Πρόγκρες έχασε με κόκκινη κάρτα τον Κάραχερ αλλά κατάφερε να ισοφάρισε σε ανύποπτό χρόνο στο 83′ με τον Φρανσουά.

Οι φιλοξενούμενοι, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Ρέιντζερς, ήθελαν άλλο ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση, όμως στο 88’ ο Λαφράνς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.