Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για την Γαλατάσαραϊ του Τούντορ

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για την Γαλατάσαραϊ του Τούντορ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2017 01:03
Η πρωτάρα Έστερσουντ από την Σουηδία πήρε ισοπαλία 1-1 μέσα στην Τουρκία από την Γαλατάσαραϊ, αφήνοντας την έξω από τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέσπασαν κατά πάντων οι οπαδοί της «τσιμ μπομ».

Δεν απέφυγε τον ντροπιαστικό αποκλεισμό η Γαλατάσαραϊ, η οποία αποκλείστηκε από την πρωτάρα Έστερσουντ. Η σουηδική ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της (!) είχε νικήσει 2-0 του Τούρκους και την Πέμπτη (22/7) πήρε ισοπαλία 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, πετώντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Η Έστερσουντ, που είχε σ’ όλο το ματς τον 26άχρονο Έλληνα στόπερ, Σωτήρη Παπαγιανόπουλο, προηγήθηκε στο 60’ με εύστοχο πέναλτι του Νουρί, ενώ απάντησε ο Αχμέτ Τσαλίκ στο 69'. Η Γαλατά ήθελε άλλα τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, αυτό δεν έγινε και το τελικό 1-1 άφησε τους Τούρκους εκτός Ευρώπης από τις 20 Ιουλίου!

Ο κόσμος της Γαλατά ξέσπασε μέσα στο γήπεδο μετά τον αποκλεισμό - σοκ και ο μόνος που χειροκροτήθηκε ήταν ο γκολκίπερ Μουσλέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τούντορ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της Γαλατά, ωστόσο αρνήθηκε να δηλώσει την παραίτησή του από την ομάδα:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο. Συγνώμη γιατί τους στεναχωρήσαμε για τον αποκλεισμό μας και την εικόνα μας. Σήμερα όμως τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Εάν παίζαμε έναν μήνα μετά θα ήταν άλλο παιχνίδι. Θεωρώ παρόλα αυτά ότι φτιάχνουμε μία καλή ομάδα και ότι η νέα χρονιά κατά τα άλλα θα είναι πολύ καλή για εμάς. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Ξέρω κάποιοι από εσάς θέλετε να με ακούσετε να λέω αυτήν την λέξη αλλά δεν θα σας δώσω τέτοια ικανοποίηση», ανέφερε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.