Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός, κέρδισε την Άλκμααρ στην πρόβα τζενεράλε

Σε καλό δρόμο ο Παναθηναϊκός, κέρδισε την Άλκμααρ στην πρόβα τζενεράλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2017 23:33
Με σκόρερ τους Άλτμαν και Μόλινς, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 την Άλκμααρ στη Λεωφόρο και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Αρκετά θετικά στοιχεία έβγαλε ο Παναθηναϊκός στη φιλική επικράτηση με 2-1 επί της Άλκμααρ στη Λεωφόρο. Παρά τις ελλείψεις δημιουργικά, οι «πράσινοι» έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, αν και εμφάνισαν προβλήματα ανασταλτικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-4-1-1 και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά τους Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπή και Κουλιμπαλί. Ως αμυντικά χαφ τους Ζέκα και Κουρμπέλη, από αριστερά τον Λουντ, από δεξιά τον Χατζηγιοβάνη και τον Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς.

Η Άλκμααρ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό, όταν μετά από βαθιά μπαλιά, η άμυνα του «τριφυλλιού» αδράνησε όμως ο Σόιτιενς δεν έκανε καλό τελείωμα σε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 15’, με τον Μπιζότ να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Λουντ ύστερα από ωραία κυκλοφορία των «πρασίνων».

Ο Παναθηναϊκός πίεζε σ’ όλο το γήπεδο τους παίκτες της Άλκμααρ και στο 36’ ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μόλινς στην περιοχή. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και στο 40’ η Άλκμααρ «άγγιξε» το γκολ. Ο Στενχς με τρομερή ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, δημιούργησε δύο καλές στιγμές με Χατζηγιοβάνη και στο 45’ ο Άλτμαν «έγραψε» το 1-0 με πλασέ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στην πλάτη αμυντικού πριν καταλήξει στα δίχτυα).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε χωρίς αλλαγές στο δεύτερο μέρος και στο 58’ κατάφερε να φτάσει στο 2-0. Ο Χουλτ συνεργάστηκε υπέροχα με τον Λουντ και έβγαλε τη σέντρα για τον Μόλινς, ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα των «πρασίνων».

Η απάντηση της Άλκμααρ ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Στενγκς, στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του αγώνα. Οι πολλές αλλαγές των δύο τεχνικών έριξαν το ρυθμό και το 2-1 έμεινε ως το φινάλε. Καμπέσας και Λουτσιάνο έγραψαν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως ακόμα δεν είναι έτοιμοι για βασικοί.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (71' Κολοβέτσιος), Μολέντο (77' Ευαγγέλου), Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης (71' Ρέις), Χατζηγιοβάνης (71΄Καμπέσας), Λουντ (88' Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (77' Δώνης), Μολίνς (77' Λουτσιάνο).

Άλκμααρ: Μπίζοτ, Σβένσον, Φλάαρ (69' Χατζηδιάκος), Βάιτενς, Ούβεγιαν, Φαν Όφεριμ, Βεγίνοβιτς, Σόιτιενς, Στενχς, Βέχορστ, Γιαχανμπάχς (35' Ντάμπνει).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.