Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Κόντε

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Κόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2017 00:12
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε για άλλα δύο χρόνια. «Είμαι περήφανος, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά», δήλωσε ο Ιταλός.

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε έβαλε η Τσέλσι, αφού το βράδυ της Τρίτης (18/7) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό για άλλα δύο χρόνια.

Η αδυναμία της διοίκησης των «μπλε» να ολοκληρώσει τις μεταγραφές-και κυρίως αυτή του επιθετικού- πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, είχε δημιουργήσει αρκετά σενάρια που ήθελαν τον 47χρονο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης.

Ωστόσο η φημολογία έλαβε τέλος, με τον Κόντε να υπογράφει νέο συμβόλαιο λίγο πριν την αναχώρηση της Τσέλσι για την Ασία, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά τις Άρσεναλ, Μπάγερν και Ίντερ. Να σημειωθεί πως το αρχικό συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ιταλός ήταν τριετές, οπότε η ανανέωση των δύο πλευρών περιλαμβάνει μόνο νέα οικονομικά δεδομένα στο συμβόλαιο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι. Δουλέψαμε εξαιρετικά σκληρά την πρώτη χρονιά για να πετύχουμε κάτι εκπληκτικό, για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να μείνουμε στην κορυφή. Οι οπαδοί της Τσέλσι με υποστήριξαν από την πρώτη ημέρα και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε μαζί», δήλωσε ο Κόντε.

Όπως έγινε γνωστό, στο τεχνικό τιμ της Τσέλσι προστέθηκαν δύο άτομα. Ο Ιταλός, Πάολο Βανόλι, που τη σεζόν 2005-06 είχε φορέσει τη φανέλα του Ακράτητου, θα είναι βοηθός προπονητή στη θέση του Στιβ Χόλαντ (σ.σ. ανέλαβε βοηθός του Σάουθγκειτ στην Εθνική Αγγλίας), ενώ ο Νταβίντε Ματσότα αναλαμβάνει καθήκοντα αναλυτή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.