Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκανε προσφυγή και ζητά 550 χιλ. ευρώ ο Βέμερ!

Έκανε προσφυγή και ζητά 550 χιλ. ευρώ ο Βέμερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2017 22:43
Ο Γενς Βέμερ κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ για τα δεδουλευμένα του και ζητάει 550.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό που δεν έχει πληρώσει τη δόση Φεβρουαρίου.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ουσιαστικά ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός δεξιός μπακ αν και βρέθηκε κανονικά στην προετοιμασία των «πρασίνων», είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό εκτός πλάνων και την Τρίτη (18/7) κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΟ, διασφαλίζοντας έτσι τα οφειλόμενα χρήματα από το «τριφύλλι».

Ο Βέμερ διεκδικεί εκτός από τα οφειλόμενα έξι μηνών και όλο το ποσό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2018), ενώ πέραν αυτού αξιώνει από το τριφύλλι, πριμ που του οφείλονται, κι άλλες παροχές, όπως το ενοίκιο του σπιτιού του, αλλά και χρήματα για το αμάξι που χρησιμοποιούσε. Συνολικά μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τις 550.000 ευρώ.

Πλέον απομένει να εκδικαστεί η προσφυγή από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ και να διευθετηθεί οριστικά το θέμα. Να πούμε εδώ πως όποιο ποσό εκδικαστεί πως πρέπει να πληρωθεί στον ποδοσφαιριστή, θα αφορά αρκετές δόσεις κάτι που σημαίνει πως θα πάρει αρκετό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κομμένοι» παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (Βέμερ, Ρινάλντι, Ρέις, Τελάντερ, Στιλ) είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν πληρωθεί τη δόση Φεβρουαρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.