Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επισήμως στον Άρη ο Σπανός

Και επισήμως στον Άρη ο Σπανός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2017 16:09
Προπονητής του Άρη είναι και με τη... βούλα ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους «κίτρινους».

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Σπανός είναι ο αντικαταστάτης του Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο του Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους των «κίτρινων» για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και την Τρίτη (18/7) έπεσαν οι υπογραφές.

Την περασμένη σεζόν ο 48χρονος τεχνικός δούλεψε στον Παναιγιάλειο, έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 25 παιχνίδια. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του συλλόγου αφού είχε ξαναπεράσει από την τεχνική του ηγεσία τη σεζόν 2010-2011.

Στο παρελθόν ο Σπανός έχει περάσει και από Αναγέννηση Αρτας, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή, ΑΕ Ερμιονίδας, Πανελευσινιακό, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Από το 2005 μέχρι και τη σεζόν 2013-14 εργαζόταν σε ομάδες Γ' Εθνικής και έκτοτε δουλεύει σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Ο 48χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Δημήτρης Σπανός, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μου με τον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει ο ΑΡΗΣ το στόχο του».

Άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή της ομάδας μας θα είναι ο Σωτήρης Βίνος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.