«Σβήστηκε» η ποινή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά

«Σβήστηκε» η ποινή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠλατανιάΗ Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και «έσβησε» την ποινή τριών αγωνιστικών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αθωώθηκε ο Ολυμπιακός από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία και «έσβησε» την αρχική ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για τα όσα του καταλογίζονταν ότι συνέβησαν στο ματς με τον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Εφέσεων έκανε αποδεκτή την έφεση των ερυθρολεύκων χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, από την οποία είχε προκύψει η υπόθεση και η ποινή.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή γνωστοποίησε ότι διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες.

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες.Ομάδα που αφορά: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: