Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Ρεάλ ο Τεό Ερνάντες

Επίσημα στην Ρεάλ ο Τεό Ερνάντες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2017 18:01
Την απόκτηση του Τεό Ερνάντες ανακοίνωσε η Ρεάλ, με τον 19χρονο Γάλλο μπακ να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο με τη «βασίλισσα». Στα 24 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Ατλέτικο.

Παίκτης τα Ρεάλ είναι και επίσημα ο Τεό Ερνάντες. Η μεταγραφή του νεαρού Γάλλου αριστερού μπακ στη «βασίλισσα» είχε γίνει γνωστή από τον Μάιο και σήμερα (5/7) πήρε επίσημη μορφή, με τον 19χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ερνάντες γεννήθηκε στη Μασσαλία και σε ηλικία 11 ετών ενσωματώθηκε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την πρώτη ομάδα δεν αγωνίστηκε ποτέ, ωστόσο είχε 11 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ) με την δεύτερη ομάδα στο UEFA Youth League.

Την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλαβές, με την οποία είχε 2 γκολ και 4 ασίστ σε 38 συμμετοχές. Μάλιστα είχε σκοράρει με τρομερή εκτέλεση φάουλ στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 24 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ατλέτικο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους που αποφάσισε να παραχωρήσει τον Ερνάντες στην Ρεάλ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τις προτάσεις των «ροχιμπλάνκος» για να ανανεώσει το συμβόλαιο του και προσθέτει πως ο 19χρονος εξέφραζε επανειλημμένα την επιθυμία του να παίξει στην Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.