Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κιτρινόμαυρα ο Τσόσιτς, έρχεται και ο Τραούστασον

Στα κιτρινόμαυρα ο Τσόσιτς, έρχεται και ο Τραούστασον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/7/2017 00:31
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ούρος Τσόσιτς, που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία συν ένα χρόνια. Υπογράφει και ο Τραούστασον.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ούρος Τσόσιτς. Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με την Έμπολι και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου στόπερ για τα επόμενα 3+1 χρόνια.

Ο 24χρονος στόπερ (αγωνίζεται και ως μπακ) είχε 16 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με την Έμπολι και συνολικά 43 στην Σέριε Α. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010 με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Δύο χρόνια μετά πήρε μεταγραφή στην Πεσκάρα, έχοντας γεμάτη σεζόν στην 1η κατηγορία (20 συμμετοχές).

Παρόλα αυτά η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Σέριε Β και τα επόμενα τρία χρόνια (2013-2015) αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία, σημειώνοντας συνολικά 36 συμμετοχές με Πεσκάρα και Φροζινόνε. Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από την Έμπολι και στα δύο χρόνια στην Τοσκάνη αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανακοινώσει και την απόκτηση του Άρνον Τραούστασον. Ο διεθνής Ισλανδός εξτρέμ αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Ραπίντ Βιέννης. Ο 24χρονος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και την περασμένη σεζόν είχε 3 γκολ και 4 ασίστ σε 33 παιχνίδια με τους Βιεννέζους.

Η ανακοίνωση:


Στα κιτρινόμαυρα ο Τσόσιτς, έρχεται και ο Τραούστασον
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ούρος Τσόσιτς από την ιταλική Εμπολι. Ο διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Ούρος Τσόσιτς γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1992 στο Βελιγράδι και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα απ’ όπου μόλις στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα και στην ιταλική Πεσκάρα η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013. Αφού αγωνίστηκε και για μισή σεζόν ως δανεικός στην Φροζινόνε στις 31 Αυγούστου 2015 αποκτήθηκε από την Εμπολι στην οποία ανήκε μέχρι σήμερα.

Ο Ούρος Τσόσιτς έχει 43 συνολικές συμμετοχές στη Serie A και 36 στη Serie B του ιταλικού πρωταθλήματος και είναι 15 φορές διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της Εθνικής Σερβίας. Ούρος, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

«Να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τσόσιτς τόνισε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις μπροστά στην κάμερα. Οι δικές μου υποσχέσεις προς τους οπαδούς της ΑΕΚ θα δοθούν στο γήπεδο. Εκεί θα φανούν όλα. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας για το ενδιαφέρον τους και τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Θα ανταποδώσω! Να είναι σίγουροι!

Γνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω την ιστορία της και τους υψηλούς στόχους που έχει.
Πρώτος μας στόχος να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ έχουν αγωνιστεί πολλοί σπουδαίοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές, γνωρίζω ότι σε αυτή την ομάδα είχε μεγάλες επιτυχίες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον οποίο βεβαίως δεν πρόλαβα ως ποδοσφαιριστή αλλά γνωρίζω το έργο του ως προπονητής. Θέλω και εγώ να γράψω το όνομά μου στην ιστορία αυτής της μεγάλης ομάδας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.