Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Άστον Βίλα ο Τέρι

Στην Άστον Βίλα ο Τέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2017 16:05
Παίκτης της Άστον Βίλα με κάθε επισημότητα είναι ο Τζον Τέρι, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «χωριάτες».

Μετά από 22 χρόνια στην Τσέλσι, ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» άλλαξε ποδοσφαιρικό σταθμό, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο στην Άστον Βιλα.

Ο 36χρονος είχε προτάσεις από συλλόγους Πρέμιερ Λιγκ, με τις Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ και Μπόρνμουθ να ήταν μερικές από τις ομάδες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον έμπειρο αμυντικό. Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Σουόνσι, Πολ Κλεμέντ στο «talkSPORT», ο Τέρι αρνήθηκε να υπογράψει σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ για να μην βρεθεί απέναντι στην αγαπημένη του Τσέλσι.

«Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στην Άστον Βίλα. Είναι ένας σύλλογος που θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένα υπέροχο γήπεδο όπως το «Βίλα Παρκ». Επίσης υπάρχει ένα γκρουπ εξαιρετικών παικτών και ένας έμπειρος και επιτυχημένος τεχνικός όπως ο Στιβ Μπρους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τέρι, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άστον Βίλα θα είναι η 3η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του Τέρι, αφού το 2000 είχε ένα μικρό πέρασμα από την Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός από την Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.