Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την ΑΕΚ ο Πέκχαρτ

Τέλος από την ΑΕΚ ο Πέκχαρτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2017 14:50
Τη λύση της συνεργασίας με τον Τόμας Πέκχαρτ ανακοίνωσε η ΑΕΚ, η οποία ενημέρωσε τον Τσέχο επιθετικό ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως αναμενόταν, ο Τόμας Πέκχαρτ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Τσέχο επιθετικό, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο 28χρονος φορ, που είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποκτήθηκε από την Ένωση τον Ιανουάριο του 2016 και κατέγραψε 48 συμμετοχές, σημειώνοντας 15 γκολ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον Τόμας Πέκχαρτ, ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του και ως εκ τούτου ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Τόμας Πέκχαρτ για την προσφορά και την αφοσίωση στην ομάδα μας στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε στις τάξεις της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνει για τη συνέχεια της επαγγελματικής του διαδρομής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.