Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Ρούντιγκερ η Τσέλσι

«Έκλεισε» Ρούντιγκερ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2017 00:25
Για οριστική συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ ήρθε η Τσέλσι όπως αποκαλύπτει το «Sky Italia». Στα 33 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Όπως αναφέρει το «Sky Italia» και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «μπλε» ήρθαν σε συμφωνία με την Ρόμα για τον Γερμανό στόπερ, με το ποσό της μεταγραφής να ανέρχεται στα 33 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ ως μπόνους.

Ο 24χρονος βρίσκονταν στο στόχαστρο της Τσέλσι και την περασμένη σεζόν, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη λίγο πριν το Euro, άλλαξε τα σχέδια των «μπλε», που στράφηκαν στην περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ.

Το όνομα του Ρούντιγκερ «έπαιξε» για την Τσέλσι τις τελευταίες ώρες, αφού τα αγγλικά Μέσα ανέφεραν ότι πρώτοι στόχοι των «μπλε» αποτελούσαν οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κώστας Μανωλάς. Τελικώς, οι πρωταθλητές Αγγλίας κατέληξαν στον συμπαίκτη του Έλληνα άσου, με τον διεθνή αμυντικό να αναμένεται να υπογράψει –πάντα σύμφωνα με το Sky Italia- πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 4 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.