Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U21: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία!

Euro U21: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2017 00:08
Με τρομερή κεφαλιά του Βάιζερ, η Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας κέρδισε με 1-0 την Ισπανία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο U21.

Μπορεί η Εθνική Γερμανίας να κατέβηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας με αρκετά νεανική ομάδα, ωστόσο η Εθνική Ελπίδων της χώρας κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό U21! Τα μικρά «πάντσερ» νίκησαν με 1-0 την Ισπανία και κατέκτησαν το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη φορά μετά το 2009.

Το «χρυσό» γκολ για την Γερμανία πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Μίτσελ Βάιζερ της Χέρτα με τρομερή αλλά και τυχερή κεφαλιά. Η Ισπανία προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να φέρει το σκορ στα ίσια, χωρίς όμως αποτέλεσμα και το τελικό 1-0 έστεψε την Γερμανία πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο Ελπίδων.

Την κατάκτηση του Euro U21 με την Γερμανία πανηγύρισε και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βρισκόταν στην αποστολή των πάντσερ, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ντάνι Σεμπάγιος της Μπέτις, ενώ πρώτος σκόρερ ο Σαούλ της Ατλέτικο με 5 γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.