Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Λακαζέτ η Άρσεναλ

Κοντά σε Λακαζέτ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2017 22:09
Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 51 εκατ. ευρώ συν μπόνους για να φέρει στο Λονδίνο τον Αλεξάντρε Λακαζέτ είναι η Άρσεναλ όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports».

Ο Αλεξάντρε Λακαζέτ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Ατλέτικο προκειμένου να συνεχίσει στους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο το μεταγραφικό εμπάργκο που επιβλήθηκε στους Μαδριλάνους χάλασε τα σχέδια των δύο πλευρών. Παρόλα αυτά, ο Γάλλος επιθετικός είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι «κανονιέρηδες» ενημέρωσαν την Λιόν ότι είναι πρόθυμοι να καταβάλουν το ποσό των 51 εκατ. ευρώ συν μπόνους για να φέρουν στο «Έμιρειτς» τον 26χρονο επιθετικό.

Την ίδια ώρα το «BBC» αναφέρει ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και όλα δείχνουν ότι ο Λακαζέτ θα γίνει κάτοικος Βόρειου Λονδίνου. Να σημειωθεί ότι εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Γάλλος φορ θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ, ξεπερνώντας αυτή του Μεσούτ Οζίλ από την Ρεάλ έναντι 42,4 εκατ. λιρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.