Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην ΕΠΟ, ανοίγει ο δρόμος για εκλογές

Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην ΕΠΟ, ανοίγει ο δρόμος για εκλογές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2017 14:55
Με 149 "ΝΑΙ" και μόλις 32 "ΟΧΙ", πέρασαν οι αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ, αφού για να υπάρξει έγκριση, χρειάζονταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για τις εκλογές στην ομοσπονδία.

Πέρασαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ που πρότειναν FIFA-UEFA και το υφυπουργείο Αθλητισμού στην σημερινή (30/6) Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, παρουσία εκπροσώπων των διεθνών Συνομοσπονδιών. Με 149 "ΝΑΙ" και μόλις 32 "ΟΧΙ", πέρασαν οι αλλαγές, αφού απαιτούνταν τα 3/4 των ψήφων.

Υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν όλες οι παρούσες ΠΑΕ της Super League, οι 3 εκπρόσωποι της Football League, αλλά και 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων και οι… εκπλήξεις των Τρικάλων και των Χανίων.

Κατά ψήφισαν η Δυτική Αττική, η Εύβοια, η Ηλεία, το Ηράκλειο, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα, η Κεφαλληνία-Ιθάκη, η Λακωνία, το Λασίθι, η Μεσσηνία (ήταν διασπασμένη, 2-1 υπέρ του «ΌΧΙ») και ο Πειραιάς.

Η διάταξη περί κωλυμάτων που αποτελούσε το βασικό σημείο αντίδρασης αποσύρθηκε και την ίδια στιγμή ψηφίστηκαν όσες αλλαγές είχαν τεθεί ως προϋποθέσεις από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, που απειλούσαν σε διαφορετική περίπτωση με ποδοσφαιρικό Grexit.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για να διενεργηθούν εκλογές στο τέλος του Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αιρετή διοίκηση στην ΕΠΟ και να ολοκληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.